301137431_731545737944261_8311461319045529868_n
Peach and Maroon Modern Swiss Corporate Retractable Exhibition Banner (7)
royal gel slide
smartgummy slide
aurora slide
pudding slide
3step slide
previous arrow
next arrow

Velkommen til Crystal Nails Denmark.

Vi er meget stolte af at vi lægger i nu 4 kontinenter og 32 lande verden over. Moderlandet er Ungarn. Crystal Nails er ejet af Zoltán Jákob, som har 200 ansatte under sig, lige fra ingeniører og nogle af verdens bedste nail artists. For at udvikle perfekte gels, gelpolish, elektronik og redskaber, kræver det et fantastisk dygtig team bag. Zoltán har 14 års erfaring inde for branchen og samarbejder tæt med sine trend analytikere der ved hvad trenden er og hvilke farver der er “årstidens farver” året rundt. Hvert år udkommer der ca 5 nye kollektioner, så der hele tiden kommer nye farver og alt hvad der er trend præcist på det tidspunkt.

Han har de dygtigste Elite Educator i verden. De har en masse pokaler og medaljer bag sig fra championships verden over. Crystal Nails produkter er en af de største mærker verden over, trods mange konkurrenter på markedet. Produkterne er høj kvalitet og vi er stolte af at produkterne er Cruelty free og Vegan Friendly.

Crystal Nails Denmark:

Vores vigtigste egenskab er høj kvalitet, høj standart på undervisning, god service. Undervisere her ved Crystal Nails, skal være uddannet Educator for at kunne undervise. Det er vigtigt for os at kunderne kan være sikre på at vores undervisning er i højkvalitet og vores certifikater, som underviser, altid er i orden og high level.

Som bestået Educator ved Crystal Nails, kan du undervise på højt plan. Jo dygtigere man er , jo højere titel har man. Her kommer lidt beskrivelse af niveauet som underviser ved Crystal Nails:

International Educator: bestået og må undervise i det land man hører ind under.

Internaional Master Educater: bestået på højt niveau og må undervise også i andre lande, som gæsteunderviser.

Absolute International Master Educater: er det højeste niveau og det betyder at man har fået master i alle kategorier.

Ens titel har man kun i 3 år, så skal man ned og tage sin eksamen igen. Så som underviser her, kan man aldrig læne sig tilbage. Alle tektikker skal holdes ved lige og udvikles konstant. Dette var, så du kære kunde, kan få en idé om at ved Crystal Nails er vi altid top professionelle.

Ejer af Crystal Nails Denmark:

Jeg hedder Stinna Attende og er 35 år. Jeg er bosiddende i Assens på Fyn. Min neglekarriere startede i 2016, med at jeg startede negle kursus op ved andet mærke. der sprang jeg fra, da jeg ville noget mere. jeg startede med det samme ved Crystal Nails, fordi der kunne jeg udvikle mig.

Jeg vandt DM 2017 i Mixed Media og 2 Pladsen i Mixed Media 2018. Jeg rejser med jævne mellemrum til ungarn for at dygtiggøre mig konstant. Mine krav til mig selv er meget høje og det tror jeg på at det kommer mine kunder/kursister tilgode.

Jeg kæmper for det højeste niveau her i DK. Det vil sige at alt undervisning jeg tilbyder er på et højt niveau, men også meget grundig. Her gør vi intet halvt. Mit ønske er at alle mine kursister og kunder får en god oplevelse.

Vi har fysisk butik og undervisning i på fyn. Søndre Ringvej 4 5610 Assens:

I butikken kan du se alle produkter, som også lægger på hjemmesiden. Her afholder vi både 1:1 kurser, uddannelser og hold undervisning. Så kig endelig forbi.

Fremtiden ved Crystal Nails Denmark:

Vi har 2 fantastiske piger der kæmper for at tage Educator uddannelsen i Ungarn. Med andre ord så ender de med at blive certificeret undervisere på højt plan under Crystal Nails Denmark. Dette betyder at vi kan dække største delen af Danmark og nå ud til så mange som muligt. Men vi må lige vente til de er færdige.

Mette Nørgaard Muusfeldt vil være at finde i KBH og Sjælland. Mette er energisk og er ikke bange for farver. Hun er ekstremt kreativ og har en kæmpe forståelse for den perfekt negl. https://www.facebook.com/Beauty-by-Zen-131876277605608/

Sakina Alison Semmler Juhl kommer til at dække Sønderjylland og Midttjylland. Sakina er vild med Gelpolish og mestre det virkelig. Hun er virkelig dygtig til alt hun får i hænderne.

https://www.instagram.com/nailsbysakina/?hl=da

Tusinde tak fordi du læste med. Vi håber du elsker vores produkter lige så højt som vi gør.

0