2023_smartgummyslide jpg
sensgel slide jpg
rg slide jpg
3step slide jpg
slidefusionjpg
forside slide jpg
previous arrow
next arrow

Generelle oplysninger

Crystal Nails
CVR-nr. 38147048
Søndre Ringvej 4, 5610 Assens
kontakt@crystalnails.dk
42366031

Betaling

Modtages Visa Dankort, Dankort, MasterCard samt bankoverførelse: RegNr: 0828 Kontonr: 0000157511 :  Ved bankoverførsel, el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Vi tilbyder levering med GLS og fragtpriser fra 45kr, og vi levere kun i Danmark

Leveringstid mellem 2-3 hverdage

Fragt:

Hvis du vælger at få pakken genleveret, eller anden form for ændring af den måde, vi har afsendt din pakke. Forbeholder vi os retten til at sende dig en efter regning af det som det koster ekstra for at du har kunne modtage din pakke. Da dette ikke er indregnet i vores fragt priser, da dette ellers vil blive for dyrt for vore kunder. Vi vil ikke lade det gå udover de andre kunder. Derfor kan vi sende en ekstra regning på difference beløbet.

Erhverslevering:

Hvis du ikke er på adressen mellem kl 7-17 vil din pakke blive leveret ved en pakkeshop, dette vil give en opkrævning på 50kr plus moms. Som vi efterfølgende opkræver.

Fortrydelsesret

Du har som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@crystalnails.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du har 14 dages fortrydelsesret hvis du booker til et kursus hos os, dog foregår kurset inden for de 30 dage fra købs dato er der ingen fortrydelsesret. Der vil derfor ikke kunne refunderes købsbeløbet , kurset kan ej heller rykkes medmindre andet er aftalt på skrift med Crystal Nails Denmark.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120 med GLS

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  • Levering af plomberede elektronisk udstyr, som forbrugeren har brudt plomberingen på. (Plombering foreståes også som tape.)

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.
  • du bryder plomberingen på elektronisk udstyr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, pånær leveringsomkostninger (Så leveringsomkostningerne, betaler du stadig for selvom du har fortrudt dit køb, du får derfor kun købsbeløbet tilbage.), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Crystal Nails, Søndre Ringvej 4, 5610 Assens

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse  mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Crystal Nails, Søndre Ringvej 4, 5610 Assens

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Crystal Nails og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige er Crystal Nails

Dine oplysninger videregives kun for at kunne sende dine pakker, derfor deler vi din adresse, telefon nr og evt. CVR nr med Shipmondo.
Derudover står pensopay for vores betalinger med dankort, det er dem der tager imod dine kortoplysninger. Dem har vi her hos Crystal Nails ikke adgang til, de deler dem med Clearhaus som står for opkrævning af det købte beløb på hjemmeside.
Vi benytter derudover Viabill, som du selv kan vælge at bruge, de gemmer dine kortoplysninger, samt navn, adresse, telefon nr og eventuel dit CVR nr

Som registreret hos Crystal Nails, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Crystal Nails

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@crystalnails.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1-5-2020

0