Online Russian Almond shape

499,95 kr.

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi har glædet os længe, til at offentliggøre dette fantastiske online kursus.

Husk at vælge “Lokal afhenting” hvis kurset er det eneste du køber.

Mette tilbyder: Russian Almond Shape, som er blevet en meget populær extreme shape. Extreme shape betyder ikke at den nødvendigvis skal være meget lang, men at den ikke er en normal salon shape. Den tager sig dog rigtig godt ud i en lang udgave og har styrken til at holde til det meste. Mette viser den i gelé, men er du til akryl eller akrylgel, vil du ligeså vel kunne bruge alt teorien i dette kursus. Her får du al informationen om denne shape, som er så vigtigt for at lave den korrekt. Derefter vil du se den blive bygget på skabelon. Ud over at du lære at lave denne smukke shape, så viser Mette også hvordan man fader farver og glitter inlay. Dette er også noget mange har svært ved og mange er også bange for at sætte farver sammen, som kan være lidt af et sats. Det er Mette ikke bange for og hun fører dig grundigt igennem det hele. 

VIGTIGE KRAV: 

Du må IKKE være ambassadør/underviser/andet samarbejde med andet firma. Hvis dette ikke overholdes, bliver man fjernet fra gruppen. Eller ordre bliver annulleret firma. Du er dog meget velkommen til at bruge egne produkter købt fra andet firma.

Det er ikke lovligt at fremvise kurset til andre, opdages dette vil man også blive lukket ud af gruppen.

Hvordan foregår det? Når du har købt kurset, så sender vi dig en mail med information.  Efter de 6 måneder bliver du lukket ud af gruppen igen. Når du har lavet denne shape, sendes billeder til mail : Kontakt@crystalnails.dk. Tag flotte og skarpe billeder, så vi kan give feedback. Når de er godkendt, så sender vi et PDF diplom hurtigst muligt.

Inde i den lukkede gruppe er der mulighed for at spørge alt hvad man har brug for, der svares hurtigst muligt. 

Du vil også blive mødt af materiale liste ved  kursut, her kan du se alt hvad Mette bruger. 

Vi glæder os helt vildt til at give dig en kæmpe oplevelse og forhåbentlig har du lyst til at deltage næste år også.

MVH 

 Mette – Beauty.by.zen