Crystal UV Lampe Black 36 Watt

1.199,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 5996487099994 Kategori:

Beskrivelse

Crystal UV Lampen er helt klart vores mest professionelle lampe og perfekt til salon brug.

Denne Lampe er drømme lampen i enhver salon. Den har så mange fordele i forhold til vores produkter der gør hærde tiden kortere.

Den har et smukt design og har masser af plads til kunden hånd også når kunden har skabeloner på. Den er nem at håndtere og sætte til. Ledningen er tilpas lang, som er vigtigt, så man kan sætte den pænt i salonen, uden forlængerledninger. Bunden af lampen kan køres ud og fjernes helt, så det er nemt at gøre rent efter hver kunde. Bunden er dækket i folie, så den kan hærde dine produkter nedefra og så gør det at den “kaster” UV/LED strålerne rundt i lampen. Der er plads til 2 pære øverst og 1 pære i hver side, så den kan nå alle negle.

Du Kan selv vælge om du sætter vores UV pære i eller LED pære. Du kan også sagtens køre kombi, det vil sige 2 LED pære Øverst og 2 UV pære i hver side, det giver dig mulighed for at gå efter LED hærde tiderne. LED hærde tider er typisk kortere tid end UV tider, så det gør at du sparer en del tid.

Pærerene er nemme at sætte hurtigt i og du er klar til at tænde din lampe. På bagsiden af lampen er der ON/OFF knap, som tænder hele lampen med display og det hele. På toppen af lampen er der 4 knapper. Da der er TIMER på op til 900 sekunder, er der 2 knapper med pil op og ned, så du kan vælge hvor mange sekunder den skal stå præcist på. Den ene knap er med en fan, det betyder at du tænder luftblæseren op. Luften er til at give luft til hænderne om sommeren når det er varmt, da pærerne giver en smule varme. Luftblæseren er også vigtig i forhold til vores produkter, den hærder ChroMe Crystalac, PrisMatic mere perfekt med blæseren tændt. Blæseren køre i de antal sekunder du har sat den til. Den sidste knap er til at tænde og slukke pærerne. Under knapperne ser du et display så du kan følge med hvor mange sekunder du har sat den til eller hvor lang tid kunderne har hærdet. Lampen bipper når den slukker og du tænder den.

Der medfølger 4 UV pære.

Vigtigt at finde den helt perfekte lampe til din salon og denne lampe er af højeste kvalitet.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crystal UV Lampe Black 36 Watt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *