” FOIL IT ” – Online Kursus

499,95 kr.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Så er vi endelig klar med den første online kursus ved Crystal Nails Denmark.

Her får du mulighed for at lærer hjemmefra, når det præcist passer dig. Online kurser giver dig mulighed for, at lærer en masse, uden at skulle kører efter det eller tage en hel dag ud af kalenderen. Du får certifikat efter endt kursus.

Her ved Crystal Nails er det vigtigt for os, at give dig en lærerig oplevelse, med designs du nemt kan bruge på dine kunder. Vi søger for grundig viden om alle produkter der bliver brugt, for det er meget vigtigt. Under kurset har man altid mulighed for at spørge, hvis man er i tvivl om noget, så står vi klar til at hjælpe.

OBS!!!  REGLER DER SKAL OVERHOLDES: Du må ikke være ambassadør , distributør eller underviser for andet mærke. Vi forbeholder os retten til at annullere købet af kurset, hvis denne regel overtrædes. Hvis kurset allerede er opstartet og vi finder ud af at reglen er overtrådt, forbeholder vi os retten til at afslutte kursus uden varsel og pengene bliver IKKE refunderet.

Hvordan foregår det:

Du starter med at købe kurset her på hjemmesiden (vælg lokal afhentning, hvis du ikke køber andet).Købet af kursus gælder KUN for 1 person.

Når du har betalt, så henvend dig på enten :  Mail: kontakt@crystalnails.dk

SMS : 42366031

Crystal Nails Denmark´s facebook side eller Stinna Attende CN (online shape and art)

Her kan du skrive, at du lige har bestilt kurset og så sender vi link til dig, med den lukket gruppe hvor kurset foregår.

Når du er kommet ind i gruppen er der materiale liste, så har du muligheden for at bestille hjem, inden du taget kurset.

Online kurset vil være tilgængelig i 3 måneder, så bliver man lukket ud af gruppen.

“FOIL IT”

Er et lækkert online kursus, som er meget salon venligt. Vi bruger lækre farver, der sagtens kan bruges nu og hele sommeren. Designene er tidsløst og teknikken kan bruges til alle højtider. Du lærer korrekt ombre teknik, der er nem og hurtig. Vi viser hvordan kan kan bruge folie. Vi snakker om komposition, som er vigtigt for et flot design. Udover grundig gennemgang af produkter, snakker vi også om værktøj vi bruger. Dette kursus er på dansk.

Når du har lavet alle design der er blevet vist på live, modtager du certifikat på mail. Vi kan også tilbyde at sende et certifikat til dig, dog koster dette 50 kr. . Hvis du ønsker dette, så skriv endelig. Kan evt lægges i din næste ordre.

Dine designs, kan du dele i “FOIL IT” gruppen eller du kan  du har lavet kan du  sende i en besked til os på facebook siden: Crystal Nails Denmark

Husk at give credit når du deler disse smukke designs.

Man er meget velkommen til at tagge os på både facebook, intagram og i stories. Det vil betyde meget.