Fusion Gel 1:1 Undervisning

2.500,00 kr.

Varenummer (SKU): 13369874 Kategorier: ,

Beskrivelse

VIGTIGT: Når du køber Kurset, vælg lokal afhentning, så du ikke skal betale fragt.

Fusion er vores nye og spændende produkt. Det er et mix af alt det gode ved akryl og alt det gode ved gelé. Det er hurtigere at arbejde med og lugter ikke som akryl. Det er et ekstremt stærkt produkt og mange er rigtig glade for det.

Det er ikke et krav at tage kursus i det for at købe produktet, men vi anbefaler selvfølgelig altid at man tager kursus i produktet, for at få den bedste viden og teknikker til at bruge produktet korrekt.

Krav til dig er at du er uddannet. Dette kursus er med fokus i produkt kendskab i fusion. Derfor går vi ikke i dybden med skabelon påsætning, file teknikker. Hvis du gerne vil have mere fokus på skabelon påsætning eller file teknikker, kan du vælge Perfekt Opbygnings kursus eller Perfect French kursus.

På kursus gennemgår vi grundigt produkt viden, hvilken prep til Fusion. Kan Fusion arbejde sammen med andet, er det et soak off produkt osv. Jeg viser en nude negl og en fransk negl- Det er ikke et krav til dig, at du skal lave mere end 1 negl på kurset. Mange er ivrige for at selv komme hjem og lege med produktet.

Mød op uden produkt på begge hænder.

Kurset tager 4 timer og produkter er ikke inkluderet i prisen, men kan købes til kurset og hele dagen får du 15% på alle produkter.

Hvis du har Fusion produkter i forvejen, så medbring gerne det.

Du går herfra med et Fusion diplom.

 

Når du booker 1:1 undervisning er det vigtigt at skrive og aftale dato med underviser, enten på mail eller på Crystal Nails facebook side, inden du betaler for kurset. Send 3 forskellige datoer der passer dig og vi meddeler hurtigt tilbage hvornår det passer ind.  Når dato er aftalt, går man ind og køber kurset hurtigst mulig, da vi først booker dagen ned til dig, når købet er sket. Derfor gør vi opmærksom på at hvis du køber kurset flere dage efter aftalt dato, kan du ikke være sikker på at den aftalte dato stadig er tilgængelig.

Når du har købt kurset skriver vi til dig med dato, sted, og info.

Aflysning af kurset skal ske 7 dage inden kursus start ellers kan du ikke få pengene retur.

Er i 2 der gerne vil tage kurset sammen, så kontakt os for en god pris.