Gel Tip Box – Oval (press on tip)

114,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 5996487099222 Kategori:

Beskrivelse

Så kom trenden endelig til Crystal Nails. Det er populært over hele verden med press on negle, så alle kan lave nemt negle på sig selv. Her ved os hedder de bare gel tip, men der det samme som press on negle. Det er fleksible præfabrikeret tipper som passer til alle negle typer. Vi har udviklet vores Gel Tip Glue gelé til at fæstne tipperne fast på neglen med. Det kræver ingen form for builder gel for at lave denne form for negle. Ved at bruge denne form for tipper, laver du en fladere c-curve. Til trods for at tipperne er tynde er de utrolig stærke og nemme at file til så de passer enhver negl.

I boxen får du 12 størrelser x 10 tipper – det vil sige 120 tipper i boxen. Tip box oval er der 110 tipper i og i tip box ballerina er der 120 styks i.

Vi anbefaler at du lægger en base gel under – det kan bare almindelig base gel eller Compact base Gel 7 Sens Base Gel. Du må ikke skubbe tippen helt op i neglebåndene. Efter du har hærdet kan du file til og buffe overfladen. Du kan lægge alle farver på disse tipper.