Gelé Negletekniker I Assens 1:1 Undervisning

10.500,00 kr.

Varenummer (SKU): 147852369 Kategorier: ,

Beskrivelse

VIGTIG VIGTIG VIGTIG: Inden du betaler for kurset, skal du aftale datoer med underviseren. Enten skriv på Crystal Nails facebook side eller skriv på vores mail kontakt@crystalnails.dk. Når vi har fundet en dato der passer, kan du gå ind og købe kursus her. 

Gele Basic uddannelse:
Gele Basic uddannelsen er vores komplette 1 årige negletekniker uddannelse med diplom.
Uddannelsens forløb består fysisk af 2 dages intensiv opstart (af hver 5 timers varighed), hvor du bliver undervist i teori og praktisk erfaring omkring produkterne samt opbygning af negle i gele på skabeloner. Vi fokusere gennem uddannelsen på korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden, da det også er det du skal lave til eksamen.
Du får udleveret din startpakke med produkter og lampe. Du får adgang til vores lukkede facebook gruppe, hvor vi kun er fra Crystal Nails, og vi støtter og inspirere hinanden.

Derudover vil der ca. 1 gang om måneden være en øvedag af 5 timers varighed, hvor der igen vil blive gennemgået og forevist korrekt opbygning af en gelenegl med fransk kant samt praktisk træning. Du har 3 øvedage med i uddannelsens pris, som du skal deltage i, men det vil selvfølgelig altid være muligt at tilkøbe deltagelse til flere øvedage.

Underviseren vil være din guide og støtte gennem hele uddannelsen og du skal derfor sende billeder af dit arbejde løbende (minimum 1 gang om måneden). På denne måde kan din underviser give konstruktiv kritik på dit arbejde og dermed hjælpe dig til et højere niveau.

Eksamen vil ske ca. efter 1 år fra uddannelsen er påbegyndt og dato for eksamen vil blive meldt ud allerede efter ca. 6 mdr. Så der er god tid til forberedelse. Eksamen har en varighed af 5 timer. Til eksamen skal du medbringe egen model at arbejde på. Du skal opbygge en hånd (5 fingre) med Mandel fransk hvid og den anden Mandel fransk med farve/glitter, begge i reverse metoden. OBS! Der er ikke nogen garanti for beståelse til eksamen, du skal kunne opfylde kriterierne for at bestå. Dette er for at holde et højt niveau for dig, samt for os hos Crystal Nails. Velkommen på holdet !

For at starte uddannelse ved os, bedes du rette henvendelse til den underviser som du ønsker at tage uddannelsen ved.

Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen

Spørgsmål til dette kontakt gerne på:

Kontakt@crystalnails.dk
Eller på :
42366031