GIGA Table Lamp

1.249,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 5996487070580 Kategori:

Beskrivelse

GIGA Table Lamp er den nyeste lampe med en masse lækre funktioner.
Det er vores mest solgte lampe til professionelle saloner inden for vipper, negle, voks, permenent make up osv.
Vores nye og top professionelle lampe til dit bord i salonen. det er meget vigtigt at arbejde i det rigtige lys, når du laver negle. Dette naturlige lys, “Lyver ikke”, dvs. at du ser alt, også der hvor du mangler at file lidt mere eller hvor du mangler lidt mere produkt. Dette er med til at gøre at du laver et mere perfekt og præcist resultat på dine kunder. Den har naturligt lys så den viser farvernes korrekte tone.  Også god at arbejde under når du laver helt små detaljer på neglene.
LED 24 W lampe, hærder dog ikke dine produkter. Du kan justere lysets skarphed til 25%, 50%, 75%, 100%.  Den har “Power Memory”, så den husker hvad du havde stilt den til før du slukkede den.

Skarpt lys er godt når du er i gang med prep af neglen, så du ser alt neglebånd der skal fjernes. Til filning kræver også skarpt lys.
Mellem skarp lys er bedst når du støber neglen, så du er fri for genskæret fra geléen eller den våde akryl. Det er også godt når du lægger din gelpolish eller laver detaljeret nail art.
Dæmpet lys kan være nødvendig hvis du har arbejdet i mange timer.

Det store aflange lampe hoved gør at den dækker hele det område du arbejder i. Lampehovedet kan drejes 360 grader og 180 grader kan den vippes. Meget let at rykke på når du har brug for det. let sættes hvor du ønsker. Lampe-Armen er også flexible, så du kan køre den fra side til side, op eller ned. Den sættes fast på bord kanten i en holder der medfølger. Der er skruetvinge så den passer til alle tykkelser af borde.
i Smart hvid design med Crystal Nails Logo på.
 

Yderligere information

Størrelse 0,00 × 0,00 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GIGA Table Lamp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *