Lace 3D 1:1 Undervisning

2.500,00 kr.

Varenummer (SKU): 1321477888 Kategorier: ,

Beskrivelse

VIGTIGT: Når du køber Kurset, vælg lokal afhentning, så du ikke skal betale fragt.

Lace Gel 3D Kursus er til dig der elsker nail art og godt kunne tænke sig at tage det op på et helt andet niveau.

Lace gel er sjovt at arbejde med og minder allermest om moddelerevoks, da man var barn. Der er uendelig af designs man kan lave og det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan både lave flade 2D designs, høje 3D designs, du kan kombinere lace gel med et hav af andre produkter.

På dette kursus arbejder vi på tipper kun. Vi gennemgår produkt viden, så du kender alt til produktet inden start. Vi forventer du tager masser af noter under hele kurset og billeder (du må IKKE filme).

Vi starter ud i et nemt design, så du lige får en idé om hvordan man arbejder med dette produkt. Derefter sætter vi niveauet lidt højere. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller en garvet negle artist. Du lærer en masse små tricks du måske også kan bruge i andre sammenhænge.

De designs du lærer er sagtens noget du kan forkæle dine kunder med i salonen. Hvis du er konkurrence menneske og godt kan lide at deltage i nail art konkurrencer, er dette kursus også genialt.

Under kurset bliver alt vist grundigt, step by step, så du har muligheder for at tage gode billeder, men også så du kan få hjælp til det perfekte resultat.Udover at arbejde med lace, kommer vi forbi et hav af andre teknikker, for at lave det fuldendte design. Vi pynter altid med beads og sten, hvis det passer til det enkelte design.

Jeg bestræber mig, som underviser, at kurset skal være lærerigt men også sjovt at sidde med.

VIGTIGT: Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.

Vi står til rådighed med alt til kurset. Butikken er åben under hele kurset så du kan købe alt med hjem.

Der vil være kaffe, te og snacks under kurset.

Når kurset er slut, får du diplom med hjem.

Kurset var ca 5 timer

Når du booker 1:1 undervisning er det vigtigt at skrive og aftale dato med underviser, enten på mail eller på Crystal Nails facebook side, inden du betaler for kurset. Send 3 forskellige datoer der passer dig og vi meddeler hurtigt tilbage hvornår det passer ind.  Når dato er aftalt, går man ind og køber kurset hurtigst mulig, da vi først booker dagen ned til dig, når købet er sket. Derfor gør vi opmærksom på at hvis du køber kurset flere dage efter aftalt dato, kan du ikke være sikker på at den aftalte dato stadig er tilgængelig.

Når du har købt kurset skriver vi til dig med dato, sted, og info.

Aflysning af kurset skal ske 7 dage inden kursus start ellers kan du ikke få pengene retur.

Er i 2 der gerne vil tage kurset sammen, så kontakt os for en god pris.