One Move Gel 1:1 Undervisning

2.500,00 kr.

Varenummer (SKU): 123698745656 Kategorier: ,

Beskrivelse

VIGTIGT: Når du køber Kurset, vælg lokal afhentning, så du ikke skal betale fragt.

One Move Gel også kaldet One Stroke teknikken. Her lærer du de smukkeste og fineste blomster du kan forkæle dine kunder med. Kunderne bliver så imponeret og du kan du tjene penge på dine flotte designs. 

På kurset arbejder vi kun på tipper.

Denne teknik bruger vi højt pigmenteret cremet farvet gelé. Vores One Move Pensler et et must til at lave det perfekte resultat.Vi kommer til at tegne en del, så du får forståelsen af hvert blad i en blomst. hvordan laver vi et harmonisk udtryk i det endelige resultat, hvordan drejer bladene, hvordan får vi dybde i form af Highlights og skygger.  Vi laver skitser, før start på hvert design, så det er nemmere for dig indtil du har øvet teknikken derhjemme, så du ikke behøves at lave skitse hver gang.

Du får notes bog hvis du ikke allerede har fra tidligere kursus ved os, så medbring denne.

Du kommer igennem hvordan man laver den perfekte baggrund til et smukt design og hvordan man til sidst pynter for det sidste touch. Derfor kommer vi forbi Ombre baggrund og vi kan tilføje andre teknikker.

Du får du 2 one move pensler, hvis du ikke allerede har. Du får diplom efter kurset er slut.

Alle mærker er velkomne, så uanset hvad du bruger til daglig, så kan du sagtens tage dette kursus.

Medbring selv mad og drikke. Hvis du allerede har vores One Move pensler, så medbring gerne dem. Medbring også gerne din ynglings pensel til at lægge farvet gel på med.

VIGTIGT: Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.

Jeg søger for alt andet på dagen og der vil være Te og Kaffe hele dagen.

Når du booker 1:1 undervisning er det vigtigt at skrive og aftale dato med underviser, enten på mail eller på Crystal Nails facebook side, inden du betaler for kurset. Send 3 forskellige datoer der passer dig og vi meddeler hurtigt tilbage hvornår det passer ind.  Når dato er aftalt, går man ind og køber kurset hurtigst mulig, da vi først booker dagen ned til dig, når købet er sket. Derfor gør vi opmærksom på at hvis du køber kurset flere dage efter aftalt dato, kan du ikke være sikker på at den aftalte dato stadig er tilgængelig.

Når du har købt kurset skriver vi til dig med dato, sted, og info.

Aflysning af kurset skal ske 7 dage inden kursus start ellers kan du ikke få pengene retur.

Er i 2 der gerne vil tage kurset sammen, så kontakt os for en god pris.