One Move Hold D. 3/2-2022

1.200,00 kr.

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

One Move hold.

Vores meget efterspurgte kursus har vi endelig lagt en dato på nu. Der er KUN 6 pladser, så dette er først til mølle.

Husk at vælg “lokal afhentning” hvis køber dette kursus og kun gør det hvis det er det eneste du køber.

Lær at mestre One Move/ One Stroke teknikken. Når du først har lært denne teknik, kan du hurtigt lave fine og meget imponerende blomster i din salon.

Der er meget grundviden i denne teknik og det vil der være meget fokus på til kurset. Vi går i dybden med hvilke produkter og redskaber vi bruger og hvordan vi bruger dem. Vi snakker om at mixe farverne, så de bliver korrekte til det vi ønsker. Vi øver i at få farverne til at fade korrekt sammen. Vi tegner blomster blade, så du kan få fornemmelsen af hvordan det skal se ud over på neglen/tippen. Vi snakker om komposition, så det hele harmonere. Dvs mange af disse redskaber kan du bruge i mange andre former for Nail Art.

Selvom du nu sidder og tænker : “Jeg kan kun tegne tændstikmænd”, så tøv ikke… vi har flere måder at lære ALLE det på. Så selvom du er nybegynder, så kan dette sagtens læres.

Kurset afholdes i Assens på Fyn.

Når kurset er købt bliver du registreret på vores liste. Når vi kommer tættere på datoen, så modtager du mail om praktisk info.

Undervisningen foregår på storskærm, så du har mulighed for at se alt fra din plads. Du har dit eget store bord med godt lys over. Dette har vi sørget for.

Du er velkommen til at tage billeder gennem hele kurset og en masse notater. Dog ikke filme, dette er ikke tilladt.

Vi starter kl 10.00 – 16.00 OBS tiden kan løbe fra os. Vi forkæler dig selvfølgelig med % på dagen og der vil være mulighed for at handle hele dagen.

Vigtigt: Hvis du er underviser, reklamepige, ambassadør fra et andet mærke kan du desværre ikke deltage.