Perfekt Opbygning 1:1 Undervisning

2.500,00 kr.

Varenummer (SKU): 159369877 Kategori:

Beskrivelse

VIGTIGT: Når du køber Kurset, vælg lokal afhentning, så du ikke skal betale fragt.

Perfekt Opbygnings kursus er til dig der syntes at skabelonen driller eller dine file teknikker skal friskes op. Hvis du syntes du laver lidt tykke negle eller der kommer hofter, så læs videre her.

På dette kursus har vi total forkus på at alle steps igennem en negl bliver perfekt, lige fra prep til ordentlig skabelon påsætning, brug af gelé og dine fileteknikker.

Du kan vælge at tage dette kursus i Gelé eller Fusion Gel – Husk at informere om dette.

  • Vi starter kurset med at tegne en korrekt opbygning af mandel negle, her tegner du med og tager en masse noter. Det gør at du får en hel anden forståelse i hvordan din negl skal se ud og fra alle vinkler og alle lag.
  • Derefter gennemgår vi produktviden, som også er rigtig vigtigt for at forstå hvordan produkterne reagere og hvad er deres formål.
  • Vi går i dybden med en ordentlig og holdbar prep: forberedelsen af at neglen skal have produkt på. Vi snakker om hvad der kan give lift og hvordan undgår vi det. hvad kan du gøre for at alle kunder kan pleje og holde deres negle.
  • Efter prep arbejder vi intens med skabelon påsætningen: hvordan tilklipper vi den, så det passer perfekt – her tegner vi også, så du for en forståelse af en negl der ikke er symmetrisk. Hvordan skal en skabelon sidde perfekt – set fra alle vinkler. Små fif til at sætte en skabelon hurtigt og korrekt på.
  • Her går vi igang med gelé, du vælger selv om vi skal bygge neglen i clear eller cover (ingen franske negle). Hvordan håndtere man geleén korrekt fra bøtten til penslen, undgår bobler og den korrekte mængde. Hvor starter man med at lægge gelé og hvordan lægger man gelé fra pensel og over på neglen. Hvordan får vi geléen rundt på neglen og lagt perfekt, så vi undgår for meget file arbejde. Her  lære du også at lægge geléen perfekt ved neglebåndene.
  • File teknikkerne er vigtig for et smukt og perfekt resultat. Vi gennemgår step by step hvor vi filer, hvor meget vi filer og hvilken fil vi bruger. Du lære at have fokus på de steder man typisk ikke får filet ordentlig til. Vi tjekker neglen fra alle vinkler, som igen er meget vigtigt. Vi aflutter filningen med en buffer, som vi snakker om hvor vigtig dens funktion er.
  • Til sidst afslutter vi med topcoat og negle olie.

KRAV TIL DIG: Du skal være uddannet, send gerne diplom (Uanset mærke, alle mærker er velkommen).Du skal komme uden produkt på begge hænder, så vi begge kan arbejde på dine negle. Hvis du er ny i faget og ikke uddannet, kan vi anbefale vores Gelé basic uddannelse.

Du skal selv medbringe: Din ynglings gelé pensel, mad/drikke. (hvis du bruger andet mærke og gerne vil bruge dette, så skal du selv medbringe alt også UV/LED lampe)

Vi står til rådighed med alt til kurset.

Der vil være kaffe, te og snacks under kurset.

Når kurset er slut, får du diplom med hjem.

VIGTIGT: Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.

Når du booker 1:1 undervisning er det vigtigt at skrive og aftale dato med underviser, enten på mail eller på Crystal Nails facebook side, inden du betaler for kurset. Send 3 forskellige datoer der passer dig og vi meddeler hurtigt tilbage hvornår det passer ind.  Når dato er aftalt, går man ind og køber kurset hurtigst mulig, da vi først booker dagen ned til dig, når købet er sket. Derfor gør vi opmærksom på at hvis du køber kurset flere dage efter aftalt dato, kan du ikke være sikker på at den aftalte dato stadig er tilgængelig.

Når du har købt kurset skriver vi til dig med dato, sted, og info.

Aflysning af kurset skal ske 7 dage inden kursus start ellers kan du ikke få pengene retur.

Hele Butikken er åben og tilgængelig under kurset, og du kan få dine købte vare med hjem med det samme.

Er i 2 der gerne vil tage kurset sammen, så kontakt os for en god pris.