Royal Gel 202 – Tender Peach

119,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5996487101444 Kategorier: ,

Beskrivelse

Royal gel bliver din nye bedste ven.
Royal Gel er en skøn og meget cremet color gel, som lægges med pensel. Den lægges i 2 meget tynde lag og fordi den er så højt pigmenteret dækker den vanvittigt. Dette er en hård gel, så den må ikke lægges på naturneglen, men kan lægges på Compact Base Gel og gelé forlængelser/forstærkninger. Du kan selvfølgelig også lægge den på acryl og acrylgel.
Vi bruger den også til inlayer i negle såsom franske. Du kan mixe farverne med hinanden, du kan fade/ lave ombre med farverne og du kan mixe Royal Gel med f.eks. Art Gel og Royal Cream.
Konsistensen er tynd, cremet og meget højt pigmenteret og derfor kan du ikke lægge et tykt lag. De findes i mere end 200 farver og de fleste er helfarvet, men nogle skiller sig ud med shimmer, glitter eller metallisk effekt.
Royal Gel har ikke sticky layer, derfor er det vigtigt at hver lag kun hærder i 30 sek., så den stadig er lidt klistret til næste lag, om det er et nyt lag Royal Gel eller topcoat.
Royal Gel er ekstrem stærk og ville godt kunne holde uden topcoat, men vi anbefaler dog at lukke til med topcoat. Det gør så også at vi kan bruge den til nail art oven på topcoaten, fordi den er så slidstærk.

Pensler vi anbefaler: Mini 3D, Nero Merlo, Gel brush, A3, gelly og k-color – til at lægge helfarve med

Hærde tid: 2-3 min i UV og 1-2 min i LED