Royal Gel 35 – Vivid Cobalt Violet

119,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5996487022619 Kategorier: ,

Beskrivelse

Royal Gel er en cremet lækker konsistens at arbejde med. Den dækker i 1 lag da de er meget højt pigmenteret. De kan lægges på Fusion, Gel og akryl negle. Da det er en hard gelé, lægges de ikke på natur neglen. Den har ikke sticky layer. Det anbefales at du lægger den og kun hærder i 30-40 og så lægger topcoat, da den så har en smule sticky layer og smelter sammen med topcoaten. Den er ekstrem stærk og kan tåle at lægges på kunder uden topcoat – vi anbefaler dog altid topcoat som ekstra beskyttelse.

Royal Gel er en meget stor serie og der kommer hele tiden nye lækre farver til. De har lang holdbarhed og farverne kan blandes med hinanden, så du altid kan skabe din egen unikke farve. De indeholder et hærderaccelerator, der sikre at skabe et smukt glat overflade.  Du kan også indkapsle Royal gel, foreksempel i franske negle.

Nail Art:

Du kan også nemt lave ombre effekt med Royal Gel. På grund af at den ikke har sticky layer og er så ekstrem stærk kan du sagten lave nail art oven på den færdige topcoatet negl og det holder indtil kunden kommer til opfyldning. Du kan blande Royal Gel med vores Art Gel farver til at lave nail art med. Du kan også bruge Chrome pigmenter direkte på Royal Gel. Derfor er Royal Gel et unikt produkt med mange muligheder.

Pensler vi anbefaler: Mini 3D, Nero Merlo, Gel brush, A3 – til at lægge som helfarve.

Hærde tid: 2-3 min i UV og 1-2 min i LED

Flash hærde: 30-40 sek.

I linket herunder ser du forskellen på Royal Gel VS Color Gel.

https://www.youtube.com/watch?v=onxz2chQRY0