Xtreme Gel Brush

159,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 5996487057697 Kategorier: ,

Beskrivelse

Xtreme Gel penslen er en fin Størrelse til  gelé opbygning, med et smukt design. dette er professionel pensel

Xtreme Gel er en bred pensel med korte syntetetiske hår. Den er afskåret kantet og derfor god til at komme helt ud i kanterne.  Denne pensel er til de garvet negletekikere, og har en passende størrelse, der gør det nemt at tage den korrekte mængde gelé op.  Husk at pensel valg er meget individuelt, hvad man bedst kan lide. Alle vores pensler er lækre at holde ved. og lægger godt i enhver hånd. Perfekte gelé pensel til at bygge negle op med, mange bruger den også til at lægge farve med.

Vores Pensler er vores vigtigste værktøj og vi skal derfor passe godt på dem og pleje dem. Aldrig brug Cleanser til at rense dine pensler med, det forkorter levetiden på dine pensler gevaldigt. Altid tør dem forsigtigt, uden at presse, i en tør pads. Hvis du ønsker at rense dem, så brug kun base gel eller topcoat og tør lidt af med en tør pads. Altid sørg for at sætte hætten forsigtig på og aldrig lad den lægge i lang tid eller ved lampen.

Plejning af penslerne: Brush Cleaner er genialt til 2 ting. Den kan trække alt farve ud af din pensel meget let. Derudover er den så lækker og plejene og alle dine pensler bude få en tur med Brush Cleaner ca. 1 gang om måneden. Så kan du holde din penslet i meget lang tid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xtreme Gel Brush”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *